Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Melyik a kedvenc vegán recepte...

Melyik a kedvenc vegán receptes oldalatok, blogotok, YouTube csatornátok, stb?

Figyelt kérdés

Szeretném bővíteni a recept ismereteimet. Eddig én youtubeon követem Will Young-ot, Manjula's kitchen-t, Cheap Lazy Vegan-t, a Vegán blogot, blogon a mindenmentes.hu-t.

Légyszi ne annyit írjatok, hogy google, meg Pinterest. Csak csatona, blog, vagy weboldal, ilyesmik érdekelnének, kifejezetten valakinek a követése valamilyen platformon.

2021. júl. 1. 11:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tazmin Tyler, High Carb Hannah, Madelene Olivia, Zsebibogyó (ők youtubeon vannak)
2021. júl. 1. 12:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nem Tazmin, hanem Jazmin, elírtam, bocsi
2021. júl. 1. 12:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Pick Up Limes, Avantgardevegan, Rainbow Plant Life. Azt hiszem a Street Kitchen-nek is vannak vegán receptjei.
2021. júl. 1. 12:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Pick Up Limes, Mina Rome
2021. júl. 1. 13:41
 5/7 anonim válasza:
100%
pick up limes, illetve lina és panni csatornáján is találhatóak ebben a témában érdekes videók.
2021. júl. 1. 14:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
pl: Kovács Zoltán veganchef, youtube-on
2021. aug. 19. 22:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Yama kitchen a magyarok közül és Pick Up Limes az angolok közül. Az ő receptjeik beváltak, még a szakácskönyveiket is megvettem, szóval én rájuk esküszöm. 😌
2021. aug. 25. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!