Tudnátok olyan napi menüt összeállítani, ami 1200 kcal, és fedezi a napi kálcium, vas, E-vitamin szükségletet?
Sziasztok :)
Elsősorban gratulálok a fogyásodhoz! Azért ne fogyókúraként fogd fel, hanem életmódváltásként. Hiszen, ha csak kúra, akkor a kívánt eredmény elérése után vissza esel abba a hibába, hogy a régi kedvelt ételeidet eszed, kontrolálatlan kalória mennyiséggel. Eredményeképp vissza hízol.
Én 82kg voltam, amikor elhatároztam,hogy lefogok fogyni. Most 60kg vagyok. Tartom immár 5 éve és emiatt olyan motivált lettem, hogy edzőnek tanulok.
Nekem 7-8 hónap alatt ment le 22kg. Nem kell siess.
Szerintem is kevés 1200kcal. Próbáld a kiszámított BMR-t tartani. Így nem éhezteted ki a szervezeted és nem lesznek falási rohamok a későbbiekben. (Nekem voltak, mert én is így csináltam. Akkoriban még nem tanultam erről)
Ajánlanám figyelmedbe a kalória számoló oldalakat. Én a kalória bázist használom, de jó még a yazzio vagy más is.
Ha konkrét étrendet szeretnél, ne itt keresgélj. Sok dietetikus és edző van, aki foglalkozik a vegán étrenddel is. Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!