Tudnátok olyan napi menüt összeállítani, ami 1200 kcal, és fedezi a napi kálcium, vas, E-vitamin szükségletet?
Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék, de félek a tápanyag hiánytól. Nő vagyok, a vas szükségletem 15-18mg, kálcium 700-1000mg, E-vitamin 15mg. Próbálok nagyon változatosan étekzni, de észrevettem, hogy ezzel a három dologgal gondom van. Szoktam kálciummal és vassal dúsított reggeli pelyhet enni, de így sem tudom elég jól bevinni ezeket, néha a közelében sem járok az ajánlott értékeknek. Ha írnátok egy napi menüt ami 1200 kcal, és nagyjából fedezi ezt a 3 dolgot, az nagyon sokat segítene! (Hozzávetőlegesen írtam az értékeket, különböző országoknak eltérő az ajánlása)2021. máj. 13. 14:47
11/22 A kérdező kommentje:
Köszi, ez valamennyire megnyugtat.
2021. máj. 14. 16:10
12/22 anonim válasza:
Facebookon benne vagy a teljesértékű növényi étrend csoportban? Ott írnám ki ugyanezt a kérdést.
13/22 anonim válasza:
Nem, mivel 1200 kalória éheztetés.
14/22 A kérdező kommentje:
Kicsit kevesebb mint 1600 kalóriát kellene megennem testtömeg megőrzéshez akkor, ha normál testsúllyal rendelkeznék. Fogyáshoz általában -500 kalóriát mondanak, mégis miért lenne kevés az 1200? 164 cm nő vagyok.
2021. máj. 15. 12:22
15/22 A kérdező kommentje:
Nem használok Facebookot, nem szeretem. Tegnapelőtt sikerült bevinnem egyébként mindhármat (és minden más makro-mikro tápanyagot is). Rengeteg mustár levelet ettem, pak choit, és tofut.
2021. máj. 15. 12:29
16/22 anonim válasza:
#14 hogyan jött ez ki neked? Súlyod? Magasságod? Nemed? Aktivitásod?
17/22 A kérdező kommentje:
#15, már leírtam. Most 83 kg vagyok. Magasságom 164cm, nő vagyok, aktivitásom a csekély-mérsékelt között mozog, tehát megerőltető testmozgást nem végzek egyáltalán.
2021. máj. 15. 13:47
19/22 A kérdező kommentje:
31
2021. máj. 15. 15:48
20/22 anonim válasza:
Gratulálok az eddigi fogyásodhoz.
Én a rettegek a vírustól megjegyzésedre szeretnék reagálni.
Ne rettegj, hanem bízz az immunrendszeredben.
Vitamint eleget szedsz, kiegészítheted adaptogénekkel, mint az ashwaganda és a maca, ez a fogyásban is segít és "immunerősítő" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!