Vegák nem gondoltatok még arra hogy egyetek újra húst? nem kívánjátok?
#20 én már hallottam olyat is hogy valaki azert vega / vegan mert figyelemhianyos es jol esik neki hogy vendegsegben kulon kell ra fozni meg ilyenek
exem olyan “vegan” volt, hogy amikor elmondta nekem hogy vegan, hozzatette azt is, hogy neha megszegi. mondom mivan?
Aki "nagyrészt növényi étrendet folytat", az nagyrészt növényi étrendet folytat, nem vegán.
És ezzel semmi gond, mármint azzal ha valaki nem vegán. De akkor mégis mi a túróért hívja magát annak?
Azért, mert mindezt ETIKAI OKOKBÓL teszi, mint egy vegán, a tőle telhető legnagyobb módon.
Etikai okokból csak néha eszek húst? Az igen, én meg etikai okokból csak néha verek gyerekeket.... :DDDD
Ezért mondom, nincs ezzel semmi gond, én is növényi alapú de nem vegán táplálkozást folytatok, nem hazudom magam annak ami nem vagyok, és nem takarózok etikával, ha én magam is olyat teszek hobbiból, amit etikailag elfogadhatatlannak mondok...
"exem olyan “vegan” volt, hogy amikor elmondta nekem hogy vegan, hozzatette azt is, hogy neha megszegi. mondom mivan?"
Pontosan. Ha te vegánnak hívod magad, de valójában nem vagy az, azzal csak nevetségessé teszed azokat, akik tényleg vegánok. Mert miattad hiszik azt, hogy ez csak egy divat, de még a vegánok sem tartják be.
És tényleg semmi baj nincs ezzel, csak ne nevezd magad vegánnak. Nem csoda, hogy a vegánok beléd állnak emiatt. Ha én heterónak vallom magam, de néha szexelek a saját nememmel is, akkor nem heteró vagyok, hanem biszex. Amivel semmi baj nincs, csak ne közvetítsük azt a téves üzenetet, hogy a heterók is benne vannak a virsli partiban.
Igen értelek. Te csinálod jól. A "te" alatt most általános alanyt értettem, mint az angolban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!