Mennyire fogadod el a vegetáriánusokat/vegánokat?
Mindenki azt eszik, amit akar.
Azt, ha valaki "divatból" csinálja, egy kissé szánalmasnak tartom, de ahhoz sincs semmi közöm, tehát sosem érzékeltetném vele. (Csak tényleg r*hejes, amikor van egy baráti körben egyvalaki, aki meggyőződéssel csinálja, ért is hozzá, aztán hirtelen lesz 2-3 felületes ty*k, akik hirtelen szintén beállnak mögé, osztják az észt, miközben megrögzött húsevőként még én is leveszem, hogy milyen h*lyeségeket mondanak néha.)
Ameddig nem jönnek vicsorítva felém,hogy mit képzelek.hogy megeszek egy sertésoldalast teszek arra,hogy ki mit gondol,ha hozzányúl az ételhez amit éppen fogyasztok akkor azt személyes támadásnak veszem.
Szóval én tiszteletben tartom a döntését mindenkinek,ha ők is az enyémet.
Sosem leszek vegetáriánus vagy vegán, de egyáltalán nem érdekel, ha valaki az, tiszteletben tartom, de ne akarjon megtéríteni, mert azt nem viselem el senkitől.
Szeretem a vegetáriánus életeket amúgy és szívesen kipróbálok bármit, de sose fogok erre teljesen áttérni. Ha vendégségbe jön vega vagy vegán, akkor ennek megfelelően készülök neki is, szerintem ez alapvető jó vendéglátás. Nem kell valamire allergiásnak lennie ahhoz, hogy tiszteletben tartsam az étkezési szokásait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!