Főzős pudingot el lehet készíteni kókuszitallal, "kókusztejjel"? "Dr. Oetker Eredeti Puding Epres" nevű pudingporról van szó. "Kókusztej" receptje lent linken.
Vízzel 100%, hogy el lehet készíteni?
Mármint melyiket nem próbáltad? Vízzel vagy kókusztejjel? Vagy egyikkel sem? ;-)
Mennyire ismeritek ezt a fajta Dr. Oetker pudingport? Én semennyire, ezért kérdeznék még!
Ha ma megsütök egy-két zabpehelylisztes piskótalapot és rátenném a kész pudingot, az eláztatná szerintetek a lapot? Tehát milyen állagú lesz a puding, folyós vagy viszonylag szilárd? Kocsonyaszerű szokott lenni az állaga?
Kókusztej olyan mint ha sima tejjel csinálnád annyi különbséggel hogy az ízét megfogja dobni némi kókusszal. Az állaga kb olyan lesz mint ha simával csinálnád, én javaslom hogy ha keményebb sűrűbb állagot szeretnél főleg két piskótalap közé akkor kevesebbet adj hozzá főzésnél, így megdermedés előtt nem fogod szétáztatni az egészet, de érdemes lenne a két piskóta közé úgy rátenni amikor már lehűlt valamennyire de még nem dermedt meg rendesen.
A tejet ne öntsd hozzá rögtön úgy ahogy elő van írva hanem kevesebbet hogy sűrűbb legyen aztán meglátod hogy alakul majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!