Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » McDonalds receptek?

McDonalds receptek?

Figyelt kérdés
Tudtok mondani?
2010. júl. 11. 14:39
 1/7 anonim válasza:
38%

Rohadt húsd süsd ki, szórj rá jó sok fűszert, hogy elvegye az ízét, rakd a hambi zsömlébe, rakj rá egy megsavanyodott kovászos uborka karikát, kecsap, mustár (lehetőleg jól összekeveredve) és végezetül egy lapkasajtnak nevezett valami. Jó étvágyat.

Amúgy ha felnyitod a mekis hambit, meglátod, mi kell bele ;)

2010. júl. 11. 14:51
 2/7 anonim válasza:
100%
Nekem megvan egy csomó. Torrent oldalról szedtem le. Ha kell írj privit és elküldöm!
2010. júl. 11. 15:04
 3/7 anonim ***** válasza:
58%

[link]

De az eredetit nehéz utánozni. Ilyen szintetikus szar alapanyagokat a tescoban sem találsz meg.

2010. júl. 11. 19:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Ha valaki lepontoz nem én voltam.Én a Hasznos-ra kattintottam.Jöhetnek még receptek.
2010. júl. 12. 12:10
 5/7 anonim ***** válasza:
39%

"Ilyen szintetikus szar alapanyagokat a tescoban sem találsz meg." Nagyon jó! Járt a zöld kéz.

Dolgoztam egy mekiben és nem egyszer tényleg romlott volt a kaja amit kiadtunk.

A sajtos hamburgertől pedig többször voltak kisseb ételmérgezések a dolgozók között. Azért ették még is, mert egyedűl azt adták ingyen.

Amúgy [link]

[link]

2011. febr. 10. 15:36
 6/7 Rye válasza:

:DD ennyi ép elméjűt..

a hús feldolgozás után végig,ameddig grillezéshez nem jut fagyasztva van (18-21 fokon) tehát romlott nem lehet,a feldolgozás után minőség ellenőrzés is fenn áll.maximum nem megfelelő módon sült át,de azt sem szolgálják fel.Akinek a "sajtos hamburgerbe" (sajtburger) kerülő mustár nem megfelelő az keresve sem talál jobb izűt (speciális).A szeletelt uborka kitűnő állapotba kerül az étterembe,ne 2 nap után fogyaszd el a hamburgert.A sajt amerikai cheddar lapka sajt itt magyar országon nem találni ilyet maximum ha nagyon elszánt vagy.

A kérdésre a válasz : receptet találsz a neten,de beszerezni az alapanyagokat elég bonyodalmas és még ugy sem éred el azt az íz hatást,tehát szánj akár 250 ft ot rá :)

2011. szept. 7. 06:51
 7/7 anonim válasza:
én 3,5 évig dolgoztam Mekiben, mindent elloptam amit tudtam, lassan már 1 éve nem dolgozom ott, de még mindig félig van a mélyhűtő:) egyedül zsemle nincs. :) de amúgy az tény hogy frissen jön minden, viszont az már egy másik dolog, hogy kb 3-4 óra után, az uborka saját levében állva kb 40-45 fokban nem az igazi, de hát egyétek parasztok :), én mindig kivettem magamnak. Az egyetlen kaja amire rosszat nem lehet szólni, az a Mcchicken, azt nem lehet nagyon elbaxni.
2012. júl. 26. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!