Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütés nélküli sütik?

Sütés nélküli sütik?

Figyelt kérdés
Például a kókuszgolyó...meg még? :)
2010. júl. 9. 10:07
1 2
 1/11 anonim válasza:
78%
2010. júl. 9. 10:18
 2/11 anonim válasza:
73%
amúgy google a barátod,én beírtam,kiadott vagy 20 oldalt
2010. júl. 9. 10:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Túrótorta.
2010. júl. 9. 10:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Joghurt torta, gyumolcstorta, ha az alapot veszed:P
2010. júl. 9. 10:32
 5/11 anonim ***** válasza:
55%
elmész boltba venni :)
2010. júl. 9. 10:37
 7/11 A kérdező kommentje:

Gyaaa....köszi a sok receptet :D

Igen ilyenekre gondoltam párat le is írtam a kis füzetembe :D

2010. júl. 9. 12:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor jó! Szívesen. :)
2010. júl. 9. 13:03
 9/11 anonim ***** válasza:

Kókuszos banángolyók

Hozzávalók: 2 nagyobb banán, 20 dkg porcukor, 20 dkg darált keksz, 14 dkg kókuszreszelék + kókuszreszelék a hempergetéshez.

Elkészítése: A banánokat villával összetöröm, majd hozzákeverem a cukrot, a kekszet és a kókuszt. Csinos kis golyókat formálunk belőle és kókuszba forgatjuk, végül muffinpapírba teszem őket.

Kókuszos kekszes

Hozzávalók: 25-30 dkg háztartási keksz, 2 tojás, 2 csomag kókusz ízű pudingpor, 9 ek. cukor, 1 ek. liszt, 12,5 dkg margarin, 7 dl tej, 1 csomag zselatin, 10 dkg kókuszreszelék; a tetejére: 1 tábla tejcsokoládé + 1 ek. olaj, kókuszreszelék.

Elkészítése: A pudingport, a zselatint, cukrot, a tojások sárgáját és a lisztet a tejjel csomómentesre keverjük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, a margarint kis apró darabokra vágjuk. A pudingot sűrűre főzzük, a vége felé belekavarjuk a kókuszreszeléket és a margarint, majd óvatos mozdulatokkal a habot is. Levesszük a tűzről és pár percig állni hagyjuk. Egy tepsi vagy egy nagyobb 4 szögletű mélyebb tál alját kirakjuk keksszel, majd rámerjük a pudingos masszát, elegyengetjük és végül a krém tetejére még egy sor kekszet rakunk. Az elkészített sütit 2 órára hűtőbe rakjuk, majd kivesszük és bevonjuk a tetejét gőz fölött 1 ek. olajjal összeolvasztott csokival és kevés kókuszreszelékkel. A sütit 1 napig állni hagyjuk, hogy a keksz megszívja magát és forró vízbe mártott késsel szeleteljük.

2010. júl. 10. 14:16
 10/11 A kérdező kommentje:
Kókuszos banángolyók a best :D
2010. júl. 11. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!