Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lányok/hölgyek. Tudnátok...

Lányok/hölgyek. Tudnátok tippeket adni? Főzni - sütni? 28 éves férfi vagyok, de nem igen megy a főzőcske:D de nem árt belekezdeni. nyilván valami egyszerűbbel.

Figyelt kérdés
2019. máj. 20. 09:44
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok, mindig aranyosak vagytok🙂
2019. máj. 20. 17:19
 12/19 felkelhetetle ***** válasza:
11%
Ősi tanítások szerint, ha megtanulod használni a Google-t, akkor birtokodban van a világ összes tudása 😂
2019. máj. 20. 17:37
 13/19 anonim ***** válasza:
22%
Megmondanátok, hogy miért értékeltétek a válaszaimat 0-ra???
2019. máj. 20. 19:26
 14/19 anonim ***** válasza:
22%

Az egyik válaszomat 0-ra, a másikat 17-re, mikor azok alapján már konrétan megtanulhatja, megcsinálhatja a serpenyős ételek készítését.

Ha valaki tud jobbat, írja le, és az is egy változat, egy lehetőség lesz, attól még az én általam készített módszer is működik.

Egy totál kezdő szakácsnak egyszerű és könnyű elindulási alap!

2019. máj. 20. 19:29
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Miért nem kérted meg édesanyádat, amíg még nála laktál? Ja, hogy akkor még úgy képzelted el, hogy elveszel egy szolgalelkű asszonkát, aki majd süt-főz rád, de ez nem így jött össze, és most kétségbeesésedbe ide fordulsz.

Pontosan mi nem megy benne? Főzni egyáltalán nem nehéz, de a neten millió receptet találsz, szájbarágósan leírva, amit lehetetlenség elrontani. Kigondolsz valamit, amit szívesen ennél, beírod a googleba és az első 12 oldalon 20 féle recept lesz róla, csak ki tudsz választani egyet. Konkrétabb tippet mit adhatnánk, a főzés elég tág fogalom.

2019. máj. 20. 23:07
 16/19 A kérdező kommentje:

Utolsó süt belőled a sötétsèg, te is ilyen macskás öregasszony vagy.

Bizony kétségbe vagyok esve, jujjuj, jajaj, juuuj. Brühühü. Szánalmas.

A többinek köszi😃

2019. máj. 21. 12:15
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
A macskás talált, de nem vagyok öregasszony, 23 éves vagyok. :))
2019. máj. 21. 12:18
 18/19 A kérdező kommentje:

Igen, szolgalelkűt keresek, azt, olyat aki ha elsózza az ételt, akkor vágódeszkával a seggére lehet csapni.

Pont ilyet.... vicc, komolyan mondom.

Elég baj ha macskás öregasszony vagy.

2019. máj. 21. 13:12
 19/19 Noblesse Oblige ***** válasza:
37%

Én is koleszban tanultam meg főzni, nem otthon. És nem azért, mert nem mertem otthon megkérdezni hogyan kell. Egyszerűen nem engedtek oda a konyhába, mert "nincs pazarolni való pénz", amit én főzők az úgyis a kukába menne.

Úgyhogy amikor végre lehetőségem lett rá, akkor elkezdtem időm és energiám szerint kísérletezni, gyakorolni.

Anno én is a nosalty-n kezdtem. (az más kérdés, hogy nagyon leromlott az oldal minősége)

Kezdőknek a yt-os főző videókat ajánlom. Ha magyaros kajákat preferálsz, akkor a szoky konyhája csatornát nézd meg.

2019. máj. 21. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!