Milyen a jó brassói?
Figyelt kérdés
A nejem és a lányom szerint tocsogni kell a szaftban a krumplidaraboknak meg a húsnak. Szerintem meg aránylag száraznak kell lennie, mert a brassói evés lényege, hogy felváltva szúrsz fel húst és krumplit, nem pedig kanállal mered a léből az alkotókat.2019. máj. 16. 10:27
12/14 anonim válasza:
Ha tocsog, akkor az nem brassói. Egy minimális szaft maradhat rajta (és mielőtt még valaki megkérdezi: onnét lesz szaft, hogy egyrészt zsíron pirítjuk a húst, másrészt pedig utóbbi enged levet), de csak annyi, ami egy vékony réteget hagy a krumplin, és így ízesíti. Ha még ennyi szaftja sincs, akkor azzal csak közelebb fog állni az eredeti recepthez.
13/14 anonim válasza:
Anyám pedig szószerint főz egy pörköltet,és összekeveri a sültkrumplival,a hideg is kiráz tőle,de ők így eszik. Én pedig a réges régi oviban evett brassóit vadászom,annak volt egy jellegzetes íze,de nekem azt sosem sikerül eltalálni.
14/14 anonim válasza:
Hát azért ne tocsogjon, de az se jó ha csontszáraz a krumpli. Szerintem egy tányérra max 3 ek szaft kell, de az is legyen sűrű, ne ilyen itatós, szerintem a lényeg, hogy összekavarva a krumplidarabok egyenletesen legyenek bevonva szafttal, az alján ne álljon kb ennyi. Szerintem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!