Hogy kell a francia krémes tetején lévő mázat készíteni?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 7. 10:42
1/5 anonim válasza:
Az lényegében karamell, de a legtöbb receptnél leírják, hogy mi a készítés módja.
2/5 anonim válasza:
150 g porcukrot, kevés kakaóporral és 2-3 evőkanál hideg presszókávéval csomómentesre keverem. A kávét csak apránként adom hozzá. A sűrű mézszerűen folyó mázat a kihűlt tésztalap simább felére méhek és hagyom megszilárdulni. Ezután kockára vágva teszem a krémes tetejére.
4/5 A kérdező kommentje:
#3 válaszolónak köszönöm a receptet 😘
2019. ápr. 7. 11:15
5/5 anonim válasza:
Ezt készítsd el, ez a legegyszerűbb és gyakorlatilag ez az amit a franciakrémesek tetején leginkább ismerünk:
Karamell fondant:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!