Grilles mikróban mit lehet sütni?
Úgy alakult, hogy pár hónapig nem lesz sütőm, egy gagyi grilles mikróm viszont van.
Lehet ebben pl pizzát vagy linzert sütni? Olvastam, hogy valaki a húspogácsát is ebben süti.
Tényleg működhet?
Köszönöm válaszaitokat!
Igazán nem jó ilyen módon, a mikróban olyasmiket tudsz sütni, ami mikrós recept - a pizza meg linzer nem lesz jó benne.
A grillfunkció meg csak arra jó, hogy az étel teteje kicsit megpruljon, esetleg melegszendvicshez is használható, de a sütöt nem helyettesíti.
KEress olyan recepteket, amik mikróhoz készültek, azok ugyan nem olyanok, mint a megszokottak, de legalább valami újat is kipróbálsz.
Bármit lehet sütni.
Csak jól kell beállítani.
Nekünk van egy nagyon régi, legalább 20-25-éves mikrónk. Imádom.
Van rajta grill funkció.
Pizza jel is van rajta meg stb.
Mi szoktunk benne, krumplit, húst, hagymát, gombát, szalonnát, májat sütni meg...stb-t.
10-15 ezer forintért lehet venni ilyen mikró méretű minisütőt, ha hosszabb időről van szó én megfontolnám hogy veszek egy olyat. A mikróban "sütés" gusztustalan, ha napi szinten sütsz-főzöl akkor az a pár hónap szenvedés lesz.
Vannak ilyen mikromániás emberek, rántottától kezdve melegszendvicsen át minden sz..rt abban készítenek, én igénytelen dolognak tartom, szottyadt kaja jön ki onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!