Meddig kell főzni a csiperkét gombapörköltnek?
Van aki azt mondta, hogy miután a levét kidobta még egy negyedórát, de van aki másfél óráról beszél.
Melyik az igazi?
Másfél óráig?! Ennyi idő alatt még egy marhapörkölt is megfő szinte. 20 perc bőven elég, mert utána már csak keményedik.
A csiperkének nincs túl intenzív íze, sok hagyma felaprítva, és fűszerezd bőven. Finom lesz. Maga a gomba 20 perc alatt megpuhul.
Ja még annyit, mert hajlamos vagyok hamarabb elküldeni a válaszom: egyszer vettem laskát. Melegszendvics-alapot csináltam, de mivel eleve rágósabb, még főztem, még főztem, és minél tovább főztem-pirítottam, még keményebb lett. Innen (is) gondolom, hogy másfél óra baromi sok.
A lényeg, hogy csiperkének bőven elég 20 perc.
Akkor már készen is van!
Nagyon köszönöm a segítségeteket!<3
Max 10-15 perc, a csiperke akár nyersen is fogyasztható lenne.
Valaki írta laska-gondja volt, a laskának csak a kalapját esszük(tönkje kuka) ami puha-lemezes ugyanúgy max 15perc elég neki és nem is esik össze annyira, mint a csiperke.
Én ha nagyon ráérek a tönköt kuktában megfőzöm 1 óra alatt, utána aprítógépben fűszerekkel tejföllel szendvicskrémet csinálok belőle. De csak ha nagyon szép a tönk rész is és nagyon ráérek.:)
Nagyon finom lett!:)Köszönöm!
És akik azóta írtak, hogy tömtem magam a pörivel, nekik is nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!