Cukorbeteg mivel édesítheti a süteményekbe a krémeket, hogy azok édesítés után ne folyósodjanak el?
Figyelt kérdés
édesítószerek#cukorbeteg #édeítés
2019. jan. 14. 08:53
1/2 anonim válasza:
Én eritritollal édesítek, de gyakorlatilag nem eszem sütit, vagy csak nagyon ritkán, mert a sütiben nem csak a cukor a gond, hanem a liszt is.
2/2 anonim válasza:
A cukoralkoholok mindegyike megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!