Megéri cukrásznak tanulnom, kinek mi a tapasztalata benne?
A lányom cukrász lett, neki bejött... A munka sok és hosszú a munkaidő, de mégis szereti nagyon!
Van egy rokon a családban, aki sosem tanult cukrászatot, de csodaszép tortákat süt otthon megrendelésre. Lagzikra is süt. Az internetről veszi az ötleteket, a YouTube-on is sok ötlet van. Csodálatos kézügyessége van. Ez ehhez elengedhetetlen.
Hobbiként is nagyon jó a cukrászkodás.
Én cukrász vagyok. Igazából amikor az szerettem volna lenni, akkor csak az alapján választottam ezt a szakmát, mert jó volt a kézügyességem, és gondoltam itt kiélhetem magam. Most már más is fontos lett. Nem kell a munkába beleszakadni, nem kemény fizikai munka, nem gyári meló, a sütik nem beszélnek vissza, ha elrontom, kezdek egy újat. Ezt egy fodrász vagy ápolónő nem nagyon teheti meg, viszont a fizujuk sem több talán. Bocsánat ha valakit ezzel megsértettem. Az egészben annyi a hátrány hogy kevés helyre vesznek fel embereket. Legalábbis itt ahol én lakom.
Egyszóval én ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!