Bruschettához meghámozzam/kimagozzam a paradicsomot? Vagy pépesítsem inkább? Ti hogy szoktátok?
Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 16:11
1/3 anonim válasza:
Szia!
Én személy szerint még nem csináltam, de többször láttam főzősműsorban, és ott, kockákban volt a paradicsom, tehát hámozd, magozd, és vágd apró kockákra, mert ha pépesíted, akkor paradicsompüré lesz belőle, és itt nem az a lényeg.
2/3 anonim válasza:
Dolgoztam olaszos étteremben. Mi csak "simán" karikákra vágtuk
3/3 anonim válasza:
Nem magozom, nem hámozom, simán kockára vágom, zúzott fokhagyma, oliva olaj, bors, oregano, kicsi só.
ISTENI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!