Ha vasárnap pácoltam be csirkemelett, azt ma még kisüthetem? Nem lesz tőle bajom?
Figyelt kérdés
2018. szept. 18. 16:40
1/6 anonim válasza:
Persze, sőt... A pác tartósít, nagyon finom lett.
3/6 anonim válasza:
Nos, attól függ, milyen pác. Ha légmentes pác, azaz ellepi a fűszerezett húst az olaj, AKKOR tartósít.
4/6 anonim válasza:
Olajos pácolásnál egész biztosan. A több napos pácolás sertésnél és marhánál javasolt, csirkénél nem ajánlott.
6/6 anonim válasza:
Hüvös helyen taroldtad es olajos pác, akkor semi baja. A pacnak pont az a lenyege, hogy több napig (is) alljon benne a hús, s mêg izletesebb legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!