Milyen sütit csinálhatnék Danone sztracsatellás túrókrém felhasználásával?
Mindig van idehaza pár db a kislányom miatt.
Szívesen kipróbálnék vmilyen egyéb édességet is belőle.
Van ötletetek?
Vagy esetleg olyan süti, amiben a(z) (egyik) tejes hozzávalót ezzel helyettesíthetném?
szerintem süss két normál piskótát és tedd közé mint krém, majd öntsd le a felső piskótát csokimázzal :D
mmmmmm...
Köszi a válaszokat.
Igaz, a folyós állagával én sem vagyok annyira kibékülve.
Én sem sütném ,szóval valami kész piskótába raknám bele,rá puding..vagy babapiskóta,rá a túrókrém,arra gyümik..kis pohara édességet is csinálhatsz igy.
Amugy ha egészségesen szeretnél élni,akkor ne vegyél levegőt,a friss túróba gyümölcs sem sokkal jobb ha elhiszitek ha nem,a teheneket tömik a hormonokkal,a gyümölcsöket a vegyszerekkel . Akkor már tökmindegy,hogy ezt kajálod,vagy a tartósitókat. Az e betüktől meg nem kell annyira félni,nagyrésze szinezék és tartositószer,amik nem egészségtelenebbek mint a hormonok+ permetezőszerek.
Gondolom nem egésznap danon túrókrémet faltok,változatosan kell étkezni és akkor nincsen gond. Ezt csak azért irtam le,hogy jobb ha mindenki tudja nincsennek bio élelmiszerek,nemlehet káros anyagok nélkül élni . És senkiről nem tudok aki a túrókrémes édességben lévő tartósitósztertől halt volna meg.
Köszönöm az utolsó válaszolónak!
Így igaz, nem egész nap túrókrémezünk. A "változatos" étrend része lehet. Már kezdett (újra) bűntudatom lenni...
A piskótás ötlet hogy nem jutott eszembe!? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!