Nagyon savasnak érződő paradicsomlevesen lehet javítani valahogy?
Figyelt kérdés
nem az hogy konkrétan savanyú mert több cukorral sem jobb hanem "erős"2018. aug. 9. 11:50
1/9 anonim válasza:
Szerintem romlott volt a paradicsom.
2/9 A kérdező kommentje:
nem volt romlott
2018. aug. 9. 12:19
3/9 anonim válasza:
A kis vízzel hígitod és kicsit összerottyantod? Hátha gyengébb lesz
5/9 anonim válasza:
Én is a vízzel való felhígításra szavazok. Addig hígítsd amíg jó nem lesz.
6/9 anonim válasza:
Csipet szódabikarbóna megoldja. Ha esetleg hígítani akarod, egy kis rántást is tegyél hozzà, hogy ne legyen túl híg.
9/9 anonim válasza:
A szódabikarbóna pedig jó ötlet, mert reagál a savval, miközben víz és széndioxid keletkezik. Az utóbbi pezsgés formájában elillan, a víz meg kicsit hígít a levesen. A legbarátságosabb megoldás arra, hogy veszítsen az étel a savasságából, nyugodtan akár több kanállal is bele lehet keverni, szépen meglágyítja az ízét. Sóskánál is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!