Mi legyen az évfordulós vacsora menüje?
Gondoltam egy cukkinis paradicsomos mozzerarellás "toronyra" összesütve előételnek.
Desszertnek egy sajttorta erdei gyümölcs öntettel.
De a főételre ötletem sincs. Nem akarok hagyományosat, de nagyon puccosat sem. Valami finomat. Csirke leginkább ami megy nálunk.
Szerintem menjetek vendéglőbe. Egy évforduló mindkettőtökről szól, neked nem kell külön dolgoznod érte.
Ha mindenáron mégis dolgozni akarsz:
- előételnek mozzarela in carozza
- főételnek rosé kacsa spárgával vagy valami lazac
- desszertnek csokoládéba mártott eper
Én hétvégére, vagy olyan másik napra tenném, amikor nem dolgozik. Mindig csak nem dolgozik! Olyan nincs, hogy valaki minden istenáldott nap kora reggeltől késő estig dolgozzon.
A menüd amúgy tök jó, egy húsos főétel legyen (hacsak nem vagytok vegák), és részemről imádnám. Egy beles 36 éves,őrülten szerelmes pasi, 29 éves barátnővel.
Dehogy :D nem dolgozik mindennap. Csütörtök a napja, de majd pénteken jön haza késő este. Lehet akkor vasárnapra átrakjuk, mert a szombatot már előre megbeszélve a barátokkal töltjük.
Főételre most eszembe jutott egy mátrai (borzas) szelet steak burgonyával, friss salátával fokhagymás tejföllel. Ha még is főznék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!