Nyári szünet alatt miket főztök otthonra, ami kevés konyhai előkészületet igényel? Már kifogytam az ötletekből.
Figyelt kérdés
2018. júl. 23. 17:17
1/10 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A leggyorsabb nálunk az Aldis előre pácolt húsok. Hozzá saláta.
Második leggyorsabb a csilis bab - persze csili nélkül a gyerek miatt.
2/10 anonim válasza:
lecsó, minden grill cucc, szószos tészták,bolognai,-> maradékból töltött cukkini, palacsinta, cukkinis húsos fasírt
3/10 A kérdező kommentje:
Csilis babot meg életemben nem csinaltam. Leirnad gyerekre valo modon?
Köszönöm
2018. júl. 23. 17:27
4/10 A kérdező kommentje:
5,5 eves -kissé valogatos gyerek van hozzá. Nektek a fentebb irtakat mind eszik gyerkocok?
2018. júl. 23. 17:30
5/10 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Csilisbab:
Hagymát üvegesre sütök egy lábosban, rá dobok kb 40-50 deka darált húst, megfőzöm sütöm fűszerrel, sóval, borssal.
Ha a hús megfőtt, ráöntök két konzerv babot (én minden ilyennek kiöntöm a levét) és egy konzerv kukoricát, felöntöm egy jó adag paradicsom pürével (az Aldis dobozosat szoktam venni, nagyon finom) és hagyom hogy takarék lángon összeérjenek a dolgok.
A felrakás kb 15-20 perc a hús főzésétől függően, utána már ott is lehet hagyni amíg összefő.
Mi imádjuk!
6/10 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Halrúd, sült krumpli, húsgombóc, mirelit zöldségek párolva vagy gyümölcsök leturmixolva, szilvás v. túrógombóc, milánói makaróni, rakott krumpli, paradicsomleves, húsleves... néha palacsinta, ami már készítés közben fogy... na meg dinnye :)
7/10 A kérdező kommentje:
Hú koszonom szépen, ezt a babos ételt tuti megcsinalom meg a héten. :-)
2018. júl. 23. 18:04
8/10 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Mindig egyszerű ételeket főzök, de vannak még gyorsabbak és egyszerűbbek... Lecsó, sült zöldségek tojással vagy anélkül, nyersvegán "gazpacho", rántotta, töltött tojás (jó, meg kell hozzá főzni a tojásokat, de az elvan felügyelet nélkül is), tócsni, palacsinta (bár az melós már 2 emberre is, gyorsabban esszük, mint ahogy készül).
9/10 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Én szoktam bele tenni bőven őrölt római köményt, és újabban cukrozatlan holland kakaóport is. De a köményt mindenképpen. Marhából finomabb, de általában disznóból csinálom én is, mert azt mindig kapok.
10/10 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
En szeretem a huslevest is, nincs sok macera vele: gazdagon toltelekkel. Utana a hust felszeletelem pl legkozelebb karajbol lesz es martassal fott burival talalom. A levesbe meg esszuk a toltiket. Esetleg meg tlltott csirkecomb lesz utana, de nem olyan jo bekapcsolni a sutot ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!