A következö receptet szeretném kipróbálni, de nem tudom, milyen fajta tök kell bele?
Mindenkinek elöre köszönöm, ha segít, illetve ha van tapasztalata, tippje hozzá, azt is szivesen fogadom!
Édesanyám sokszor főzött ilyen levest spárgatökből, sőt sokszor csak a belsejéből.
Ugyanígy készítette,mint ahogy a receptben van..
A tökből főzelék lett, a belsejéből leves.
Spárgatökből készül és a recept abszolút jó.
Annyi a különbség, hogy tegyél bele egy kis kelkáposztát, vagy 1-2 marék kelbimbót és tökéletes illúzióját fogod kapni egy csirkehúslevesnek, mert tyúkhoz, marhához képest azért gyengébb.
Kifogom próbálni ezt a levest, mert kiváncsi lettem.
Annyit fogok variálni rajt, hogy egy fél karalábét is fogok beledobni, mert nálam nincs "hús"leves karalábé és zeller nélkül.
#6
Igen, a karalábé sem fog ártani. Annál "gazdagabb" lesz.
Bocsi off. :)
Csajok, ma megfőztem. :)
Isteni finom lett. :)
Külön főztem ki a grízgombócot betétnek.
Most már csak azt bánom, hogy nem a legnagyobb fazekat vettem elő reggel. :)
Hétvégén újra ez lesz a leves. :)
#9
Aranyos vagy, hogy visszajeleztél! Köszönjük!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!