Holnapig berakjam a sütit a hűtőbe?
Figyelt kérdés
Vaj-liszt-tejföl-víz főalapanyagú tésztát töltöttem meg gyümölcsös töltelékkel és sütöttem. Holnap szeretném a maradékot bevinni a kollégáknak, a kérdés csak az, hogy hűtőbe kell e rakni holnapig és ha igen sokat fog rontani szerintetek az állagán?2018. ápr. 19. 19:58
1/3 anonim válasza:
Ha a gyümölcsös töltelék valami folyós nyál, akkor rakd a hűtőbe, ha szobahőn is masszív, akkor maradhat kint letakarva.
2/3 A kérdező kommentje:
Most szívem szerint tiltakoznék, olyan büszke vagyok a mai sütimre, de felvágva picit tényleg folyós nyál a töltelék :D
Ok, hűtőbe rakom.
2018. ápr. 19. 20:04
3/3 anonim válasza:
Na én az almás buktámmal voltam így a múltkor...
Buktát nem szokás hűtőbe tenni. De az almatöltelék remekül meg tud erjedni melegben... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!