Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az őzpörkölt miért szilánkos?

Az őzpörkölt miért szilánkos?

Figyelt kérdés

Sokszor ettem már őzpörköltet, de akárki készíti, mindig tele van csontszilánkokkal. Mi ennek az oka? Mindig a golyó által leginkább széttört részből főzik? Ez kicsit elképzelhetetlen. Meg a vaddisznó pörköltben sem volt semmi szilánk, szóval nem nagyon értem.

Valaki tudja a választ?

Köszönöm!


2018. ápr. 15. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Amit eddig én ettem, az nem volt szilánkos.


Valószínüleg bárddal "darabolják" a csontos részeket és közben lesz tele szilánkkal.

2018. ápr. 15. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
64%

Rosszul, nem jó eszközzel daraboltál, nem figyeltek annyira erre


Vagy lehet, hogy nem vadászpuskával lőtték agyon, hanem botokkal ütötték halálra, vaaaagy.... söréteket nem találtál benne? :D

2018. ápr. 15. 19:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Vagy forgótáras gépágyúval lőtték le a szerencsétlent :D
2018. ápr. 15. 19:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Ha bárddal darabolják a csontot, akkor szilánkos lesz. Sokan már fűrésszel darabolják. Ez minden csontos húsra igaz, nem csak az őzre.
2018. ápr. 15. 19:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi :D
2018. ápr. 15. 19:27
 6/7 anonim válasza:
89%
Vagy pont elcsaptàk az úton :D
2018. ápr. 15. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Az elcsapott sem törik szilánkosra, ez csak bárd lehet:)
2018. ápr. 15. 20:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!