Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem raknak a pudingporba...

Miért nem raknak a pudingporba cukrot?

Figyelt kérdés
Egyszerűbb lenne csak főzni, nem pedig cukrot is adagolni hozzá.
2010. jún. 12. 13:07
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

én pl cukorbeteg vagyok és a pudingot édesítőszerrel édesítem

de amúgyis mindenki másképp szereti, van aki nagyon édesszájú, van aki kevésbe

2010. jún. 12. 13:55
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

Szia!

Mert így a cukorbetegek nem vehetnék meg, és így egyszerűbb (olcsóbb), mint külön gyártani nekik. Amúgy, meg ízlések és pofonok különbözőek, mindenki úgy és azzal ízesítheti, ahogy akarja.

Üdv!

ui.: nem nagy fáradság beledobni egy két kanál cukrot...ennyire ne legyünk már lusták :)

2010. jún. 12. 19:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor más élelmiszerbe miért tesznek cukrot?
2010. jún. 12. 23:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem a főzés nélkül készíthetőbe már benne van a cukor:)
2010. jún. 13. 13:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Talán azért, mert így gazdaságosabb a gyártónak. Kisebb költség mellett nagyobb hasznot érhet el így, mintha lenne még 1 gyártósora (amit be kell szerezni, üzemeltetni, átállítani stb.), amivel külön töltené a cukrosat és a nem cukrosat. És a nyomdai költség is kisebb talán, mert nem kell 2féle csomagolást rendelni.

Üdv!

Üdv!

2010. jún. 14. 10:22
 6/7 anonim ***** válasza:
86%

Gondolj arra, mennyivel bonyolultabb lenne, ha az egész pudingot magadnak kéne főzni, lisztből, tejből, cukorból, ízesítőkből... stb.

Az jó kérdés, miért raknak minden másba cukrot, engem is baromira zavar, de nem is csak a cukor, hanem a műanyag, az adalék, az állományjavító stb.

2010. júl. 1. 09:34
 7/7 anonim ***** válasza:
82%
ATtól is függ mire akarja az illető használni. Krémbe, sűríteni, vagy csak simán pudingnak. Nem egyformán kell bele cukor.
2010. júl. 1. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!