Miért nem raknak a pudingporba cukrot?
én pl cukorbeteg vagyok és a pudingot édesítőszerrel édesítem
de amúgyis mindenki másképp szereti, van aki nagyon édesszájú, van aki kevésbe
Szia!
Mert így a cukorbetegek nem vehetnék meg, és így egyszerűbb (olcsóbb), mint külön gyártani nekik. Amúgy, meg ízlések és pofonok különbözőek, mindenki úgy és azzal ízesítheti, ahogy akarja.
Üdv!
ui.: nem nagy fáradság beledobni egy két kanál cukrot...ennyire ne legyünk már lusták :)
Szia!
Talán azért, mert így gazdaságosabb a gyártónak. Kisebb költség mellett nagyobb hasznot érhet el így, mintha lenne még 1 gyártósora (amit be kell szerezni, üzemeltetni, átállítani stb.), amivel külön töltené a cukrosat és a nem cukrosat. És a nyomdai költség is kisebb talán, mert nem kell 2féle csomagolást rendelni.
Üdv!
Üdv!
Gondolj arra, mennyivel bonyolultabb lenne, ha az egész pudingot magadnak kéne főzni, lisztből, tejből, cukorból, ízesítőkből... stb.
Az jó kérdés, miért raknak minden másba cukrot, engem is baromira zavar, de nem is csak a cukor, hanem a műanyag, az adalék, az állományjavító stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!