Hogy csinálják "kőkeményre" a menyaszonyi torta bevonatát a cukrászdákban?
Figyelt kérdés
egyszer ettem egy olyan menyasszonyi tortából ami tojáshabos volt kivülről és teljesen kemény volt rajta a hab,ahogy vágták törött,és nem mellesleg nagyon finom volt.azt hogyan készítik?van vmi utómunka a habbal a tortán?2010. jún. 9. 19:12
1/2 anonim válasza:
Szia!
Én úgy tudom, hogy gőz fölött, egy kis citrom vagy ecet hozzáadásával verik fel a tojásfehérjéket cukorral.
Üdv!
2/2 anonim válasza:
Figyely!!! Az a lényeg ahogy mondta az előttemlévő gözfölött citrom nem kell, de az a titka az egésznek hogy rengeteg KRISTÁLYCUKROT tegyél gele!!!Sokat kb 1tojásf. hezegy nagyobb bögrényit miután habbáverted és majd csak utána fözd meg!!! Sok sikert :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!