Nincs itthon sárgarépa, anélkül lehet jó húslevest főzni?
Figyelt kérdés
2018. febr. 18. 00:03
1/7 anonim válasza:
Ha van másfajta zöldséged szerintem igen.Nekem töltött káposztát sikerült rizs nélkül,bár nem önszántamból hanem véletlen kimaradt még kezdő koromba.:,D Finom volt,csak kicsit tömör.
2/7 anonim válasza:
Hát nem lesz az igazi, de azért lehet. Végül is csak vegetával is lehet levest főzni..
3/7 anonim válasza:
Persze hogy lehet, csak picit más lesz. Ha teszel bele sok más zöldséget, akkor is jó lesz. Különben is, húslevest főzöl és nem sárgarépalevest... :)
Fehér répa, karalábé, krumpli, káposztalevelek, petrezselyem zöldje, hagyma, de akár karfiol darabkák. Én rendszeresen a húslevesbe pakolom a káposzta, karfiol és hasonlók torzsáját is...
4/7 anonim válasza:
Lehet sárgarépa nélkül is húslevest főzni.
De a JÓ húslevesbe kell a sárgarépa.
5/7 anonim válasza:
Ízlés dolga is ez, de nekem nem lenne az igazi. Szemre és ízre is nagyon-nagyon hiányozna belőle. Ezért van itthon szárított répám, hogy ha minden kötél szakad, legalább valamit mentsek a menthetőn. Az se jó, de jobb, mint teljesen répa nélkül...
6/7 anonim válasza:
Finom húslevest lehet nélküle is főzni, de igazit nem. Mindenképp jó benne az a nagyon enyhén édeskés, sárgarépás íz, amit mással nem igazán lehet elérni. Rossz nem lesz nélküle sem, ehetetlen meg főleg nem, csak érezni fogod, hogy valami hiányzik belőle.
7/7 anonim válasza:
Igen, az a valami fog belőle hiányozni, ami mással nem pótolható. Maga a sárgarépa íze, színe, zamata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!