Mit főztetek?
Csirkemellfilét, egy eddig nem így készített salátával.
Szálasra vágott fejeskáposzta, szálasra reszelt sárgarépa,1 fej lilahagyma félkarikára végva, szálaira szedve. Csak annyi sóval, amennyi az ízhez szükséges, vagyis nem lesózva, kicsavarva. Annyi majonézt kell hozzákeverni (pár kanál), ami csak éppen meglátszik a szálas zöldségeken, és segít az íz kibontakozásában.Ropogósnak kell maradnia.
2 evőkanál mákot szárazon megpirítunk és ezzel szórjuk meg a salátát.
Nagyon érdekes, különleges íz a mákos saláta.Nekünk is újdonság volt, de meg fog maradni a saláta repertoáromban.
A mennyiség kb 40-40 dkg volt káposztából és sárgarépából.
hagymából lehet többet is beletenni, de ez már nagyon ízlés kérdése.
Kelkáposzta-főzelék volt és fasírt, ffff.
Úgy kb. 23.30-kor csináltam majonézes krumplisalátát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!