Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lefagyaszthatom a sóskát?

Lefagyaszthatom a sóskát?

Figyelt kérdés
Csak úgy zölden?!
2010. jún. 5. 09:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Mosd meg,és tépd ki a szárát,utána nyugodtan!
2010. jún. 5. 09:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2010. jún. 5. 09:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, mi is úgy szoktuk. :)
2010. jún. 5. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Még jobb, ha megmosva, leszárazva kevés zsíron pár percig párolod, míg összeesik, akkor lehet ezt a masszát dobozba rakni és fagyasztani. / A fazékban azért langyosra hűljön előbb. /
2010. jún. 5. 10:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 5. 11:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!


Én is úgy szoktam, mint a 10:04-es, csak még le is turmixolom, adagolom, és be a fagyasztóba.


Üdv!

2010. jún. 5. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!