Ha bepanírozom a szokásos módon, és berakom sütőbe, megsül? Ropogós lesz?
(Mélyhűtött panírozott dolgokat lehet, olvastam, de azt se próbáltam még, nem is akarok olyat venni.)
2010. jún. 2. 13:50
1/8 anonim válasza:
én még nem próbáltam , de úgy tudom ugyanúgy lehet, csak tovább tart.
2010. jún. 2. 13:57
Hasznos számodra ez a válasz?
2/8 anonim válasza:
Pl.rántott hús,sajt,hal stb...bepanírozod,tepsibe rakj sütőpapírt önts rá olajat kb.1-2dl-t és "mártsd" bele a húst aztán fordítsd meg. 190 fokon előmelegített sütőben 20perc aztán fordítsd meg 20perc és kész,sokkal kevesebb olajjal készül csak figyeld ne süsd túl inkább "majdnemkészen" fordítsd meg én úgy szoktam.:)
2010. jún. 2. 13:58
Hasznos számodra ez a válasz?
3/8 anonim válasza:
Szerintem ne zárkózz el a mélyhűtött dolgoktól, 1.5 éve ezeken élek, a legtöbb tökéletes, jó minőségű.
De ezek elősütöttek, szóval amit te bepanírozol, azt serpenyőben, olajban süsd ki.
2010. jún. 2. 13:59
Hasznos számodra ez a válasz?
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Elhiszem, hogy a mélyhűtött cucc finom, de ki tudja, miből van, ezért zárkózom el. Elgondolkodtató, amikor pl. a panírozott halnak csak a 60%-a halhús.
De abban igazad van, hogy ezek elősütöttek.
2010. jún. 2. 14:03
5/8 anonim válasza:
a mélyhűtős dolgokat inkább hagyjuk, párom néha vett régebben, megsütöttem neki és megmutattam, mi maradt a tepsiben ( 1/2 kg ilyen izé után 1 dl zsiradék, és nem olcsó mélyhűtős cucc volt)...
azóta nem vesz ilyesmit..és igen, lehet sütni a sütőben házilag panírozott cuccokat ;)
2010. jún. 2. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
6/8 anonim válasza:
ja és nehogy olajat önts rá, esetleg a sütőpapírt kend ki egy kis olajjal, és takard le a sütési idő felében alufóliával, hogy ne száradjon ki
2010. jún. 2. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?
7/8 anonim válasza:
Én a legfinomabb rántott húst apukám nagynénjééknél ettem, ők falun élnek, beletette a bepanírozott húsokat egy nagy tepsibe, szorosan egymás mellé, tett rá néhány kanál zsírt (nem olajat), és sütőben megsütötte, nagyon finom és ropogós lett, és nem kellett órákig ott állnia mellette, mint a serpenyő mellett :)
2010. jún. 2. 14:18
Hasznos számodra ez a válasz?
8/8 Főzős Laci válasza:
Sőt,sokkal jobb,ha a rántani való cuccokat sütőben csinálod.Egyszerre sülnek,csak egyszer kell megfordítani a sütés közepén.Egy jó tanács,ne hideg,hanem 200 fokra felmelegített sütőbe tedd a tepsit.Vagyis hogy az olajjal rendesen felöntött tepsit a sütési hőmérséklet közelébe kell felforrósítani!Ha hidegbe teszed bele,csúnyán megszívja magát zsíradékkal!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!