Ezekből mit tudnék főzni?
Figyelt kérdés
Nagyon fizetés előtt vagyunk, vásárolni nem tudok semmit, de ezek vannak itthon:
tej, liszt, cukor, tészták, rizs, lekvárok, margarin, kevés krumpli, fokhagyma és a szokásos fűszerek (só, bors, színespaprika stb.)
2010. jún. 1. 12:45
1/13 anonim válasza:
grízestészta, krumplistészta, paprikáskrumpli, krumplifőzelék, krumpisnudli,lekvárosgombóc...
2/13 anonim válasza:
Tejberizs lekvárral:)Én is nekiállok:)))
3/13 anonim válasza:
Csinalj lekvarosgombocot! Es hivjal meg ebedre. Kruplilevessel... En hozom a piat!
5/13 anonim válasza:
Dödölle, krumplileves, krumplifőzelék, tejberízs
üdv!
6/13 anonim válasza:
szia! fokhagymás, köménymagos leves egy kis rizzsel. tócsni.
7/13 anonim válasza:
ezekből süthetsz is egy kevert lekváros sütit, ha van legalább egy tojásod, meg sütőporod.
8/13 anonim válasza:
jó sűrű pörköltszaftra nokedli. a húst belegondoljátok :) tudom nem vicces, de mi már túlvagyunk pár ilyen hóvégén-elején.
kitartás pajtás!
9/13 A kérdező kommentje:
Remek a lekváros gombóc! De abba nem sütőlekvár kell? Nekem házi barackom meg csipke lekvárom van itthon. Mert ha jó bele az is, akkor máris nekiállok. :D
2010. jún. 1. 14:01
10/13 anonim válasza:
Jo abba a hazi lekvar! Csak jobb, ha nem annyira leves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!