Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek a jövő hétig?

Mit főzzek a jövő hétig?

Figyelt kérdés
Már múlt héten elfogyott a pénzünk, és lassan nem tudom, mit főzzek fizetésik. Van itthon bab, rizs, tészta, hagyma, krumpli, meg egy kis zsír. Egy nagyon kevés liszt meg cukor.
2017. nov. 3. 11:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Még kenyeret sem tudok venni...
2017. nov. 3. 12:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha ennyire rossz a helyzet akkor nem tudnál pár ezret valakitől kölcsönkérni?
2017. nov. 3. 13:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Bableves krumplistesztaval
2017. nov. 3. 17:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is ez lenne a megoldás, vagy esetleg valami karitatív szervezetet felkeresni, ahol tudnak némi élelmiszert adni. Pl Vöröskereszt, az minden városban van.

Bp-en pedig nagyok sok helyen osztanak melegételt, nem kérdeznek senkitől semmit, hogy miért ment oda. Adnak egy tál ételt és mehetsz tovább.

Valamit saját magadnak is tenned kell, hogy túléld ezt az egy hetet.

Végül bocs, hogy ezt mondom, de legközelebb nagyobb odafigyeléssel oszd be a havi keretedet, hogy ne kerülj ilyen helyzetbe.

2017. nov. 3. 17:40
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
A tocsnihoz nem kell tojas. Nem is szeretem tojassal. Lerszeled a nyers burgonyat, kicsi vizet, lisztet, sot teszel bele es kisutod.
2017. nov. 4. 03:57
 16/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy te nem szereted tojással, de azzal lesz tökéletes állagú. valaminek össze is kell fognia.

Az más kérdés, hogy a kérdezőnek az sincs, de akár kérhetne valamelyik jó szomszédjától pár dolgot, (esetleg pénzt ) , amit természetesen rögtön megadna, amint anyagilag helyrejön.

Őszintén remélem, hogy lesz valami segítsége, és kilábal ebből a nehéz időszakból.

Én szívesen adnék a készletemből, de valószínűleg ez a távolság miatt nem járható út.(bár nem is tudom hol él )

2017. nov. 4. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!