Éhes vagyok es nincs semmi kaja! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Full ures a huto csak egy uveg bor van benne, es mar nagyon ehes vagyok nem tudom mit egyek mert meg penzem sincs, elfogyott minden, nagyon le vagyok egve senkitol nem tudok kolcson kerni,kez het mulva jon csak a fizetes.. azt hiszem ehen fogok halni.2017. szept. 25. 11:27
11/14 anonim válasza:
Te véletlenül nem az én földim vagy, itt vannak ilyen büdös, b..kó, paraszt emberek. Mintha gúnyolódnál, nem ?!!
12/14 anonim válasza:
13/14 anonim válasza:
Hát, ha ilyen kérdéseket tesz fel, akkor ő még ne igyon alkoholt. :)
14/14 anonim válasza:
Két hét alatt csak a legvéznábbak tudnak éhenhalni, persze másnak se esik jól.
Nem tud diót, szőlőt, gombát szedni vadon? Én ipari méretekben szedem most és sosem laktam olyan helyen, ahol semmi sem volt ilyenkor (Budapesten is találtam elvadult gyümölcsöst és diófákat).
Szomorú, hogy senkid sincs. Voltam hasonló helyzetben (azért tartalékoltam némi pénzt alapdolgokra, párszáz forint is ad több kiló főtt ételt, ami mégis valami), de nekem volt, aki segítsen picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!