Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ezekből az alapanyagokból...

Ezekből az alapanyagokból milyen sütit tudok sütni?

Figyelt kérdés

Sajnos nincs itthon se tej,se tejföl:(Boltba nem tudok kimenni,mert szakad az eső,kis babával vagyok itthon.

Ami van itthon:tojás,ráma margarin,cukor,vanília cukor,porcukor,sütőpor,liszt,ecet,szódabikarbóna,fahéj,alma,banán,olaj,kakaópor.Ami lehetne süti alap...

2010. máj. 25. 10:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
linzertészta...lekvár vagy dió nincs, hogy tölteléke is legyen?
2010. máj. 25. 10:30
 2/15 anonim ***** válasza:

palacsinta

sokféle töltelékkel

(nem kell bele tej,legalább nem tapad le)

2010. máj. 25. 11:12
 3/15 A kérdező kommentje:
vegyes lekvár meg dió van itthon...receptet leirnád?
2010. máj. 25. 11:13
 4/15 anonim ***** válasza:
2010. máj. 25. 11:13
 5/15 anonim ***** válasza:

alaplinzer

[link]

megszórod dióval a felét, majd összeragasztod lekvárral

2010. máj. 25. 11:16
 6/15 A kérdező kommentje:
köszönöm:)Állok is neki sütni:)
2010. máj. 25. 11:29
 7/15 anonim ***** válasza:

vizes piskóta

[link]

ui:nem kell hozzá rétesliszt, normál liszttel is jó

üdv!

2010. máj. 25. 12:01
 8/15 anonim ***** válasza:

vagy sima piskóta

[link]

és ha lekvárod is van, akkor tekercs

[link]

2010. máj. 25. 12:03
 9/15 anonim ***** válasza:
csinálhatsz kakaós banános muffint is,nagyon hamar megvan és tej helyett jó a víz is bele.
2010. máj. 26. 11:08
 10/15 anonim válasza:

Kedves Anyuka!

Nekem van egy nagyon jó receptem.

14 éves vagyok, mindig ijet sütök ha megkívánok valami édességet és nincs kedvem leszaladni épp a boltba. A legjobb benne, hogy mikróban kell sütni. Igen ez most kicsit furának hallatszik, de higgye el, megéri kipróbálni!

Egy tálban összekeverek 1 bögre lisztet, 1 bögre porcukrot, 1 csomag vaníliáscukrot, 1 csomag sütőport, 1 csipet sót.

Külön edényben 2 egész tojást, 1 bögre forróvízet, és 3 evőkanál sütési kakaót. Összekeverem, majd mindkét edény tartalmát egybeöntöm, és keverem. Az állaga folyós lesz, nem kell megijjedni. Egy edényt (magas falú legyen) kivajazok, kilisztezek, beleöntöm a masszát, és mikróban 750W-on 7 percig sütöm. ha mondjuk 1000W-os a mikrója akkor értelem szerűen 5 percig. :)

Ezt meglehet babonázni a végén egy kis lekvárral vagy pudinggal, de szerintem ez pont így tökéletes. Remélem beválik. Ha kipróbálja írjon egy e-mailt hogy sikerült. :)

2010. máj. 26. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!