El tudnám így készíteni a linzert?
Lesz belőle egy tésztamassza, aminek semmi köze, de még csak hasonlósága sincs a linzerhez.
Talán valami kemény kekszféle kisül belőle...
A tönkölyliszttel nincs gond azt teheted a simaliszt helyett.
A vaj helyett kókusz olaj? (Ha hidegen sajtolt, akkor nagyon drága süti lesz, ha pedig nem az akkor mindegy, hogy kókusz olaj,vagy margarin)
- Ha nagyon hideg nem tudod eldolgozni a liszttel, ha megolvad ,nem lesz belőle linzer.
A cukor helyett szirup?
- Lehet, hogy túl ragacsos lesz a tészta. Inkább gyümölcscukrot használnék.
Én olyan receptet tudok, ami zabliszt, kókuszzsír, dió, az összeáll csak kissé törékeny, nagyon kevés tojással már jó (ízre pedig igazán OK).
A tönkölyliszt csak javíthat az összeállásán, úgyhogy megfelelő arányokkal szerintem össze kell állnia, egy kevés szirup nem sokat kavar be (a linzertésztának szerintem nem kell nagyon édesnek lennie, arra van a lekvár, csoki meg ilyenek) de ez persze csak egy tipp, ki kell próbálni. Én az ötleteimet piciben próbálom ki, soha nem lehet előre tudni, mennyire fog bejönni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!