Kevert szedres sutemeny?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma setaltam a babammal es szedtem szedret. Csinaltam szedres kevertet, de nem lett igazan jo. Izre eltalaltam, de vekony a tesztaja. Csutortokon megyek megint szedni, megsutnem baratnom szulinapjara penteken. Mit ronthattam el? Jol bevalt recept szedres pitere?2017. júl. 31. 20:56
1/5 anonim válasza:
Kefíres kevert süti:
1 kis pohár kefir
A kerítés pohárral mérve
1 pohár cukor
½ pohár olaj
1 csipet só
2 db tojás
2 pohár liszt
1 teáskanál sütőpor
1 teáskanál szódabikarbóna
Bármilyen gyümölcs
A kefírt ,a cukorral, tojással,olajjal, csipet sóval kikeverem.
A lisztet, sütőport, szódabikarbónát beleszitálom, könnyedén összekeverem. Nem kell sokáig keverni, az sem baj, ha marad benne egy-két csomó.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm, rászórom a gyümölcsöt, és 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütöm.
2/5 anonim válasza:
Természetesen kefíres pohárral mérve. Bocs :D
4/5 anonim válasza:
Koszonom a receptet csak egy masik regrol vagyok
5/5 anonim válasza:
Akkor most te a kérdező vagy, vagy másvalaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!