Hogyan kell begyújtani a grillsütőt?
Aprofa, papir: a papirt kicsit osszugyurod, epitesz ra par vekonyabb fabol egy 'satrat', es meggyujtod. Amikor mar eg, szepen rateszel szenet, lehetoleg kisebb darabokat, az ego fara. Amikor beizzottak, johetnek a nagyobb darabok is. Ha elsore nem gyullad meg a szen, fujd, akar hajszaritoval is (vigyazz meg ne olvadjon, tehat ne tedd tul kozel).
A gyujtofolyadekot felejtsd el, csak budos lesz tole minden.
Van valamilyen alsó levegő beömlő nyílás rajta? Sajnos vannak olyan grillsütők, amikben tényleg szinte lehetetlenség tüzet rakni.
Esetleg linket vagy fotót tudsz felrakni?
Én igazi fát is szoktam aprítani plusz faszén. Lelocsolom, meggyújtom.
Utána jön a TRÜKK: várok pár percet, majd egy matracpumpával (tudod az a taposós) ráirányzok és elkezdek levegőt fújni rá. Szóval, mint a kovácas a fújtatóval. Változtatom a pozíciómat is többször. Mikor hova kell levegő. Így elég gyorsan el lehet érni a fehérré válást.
Én úgy szoktam a pellet grillsütőn, hogy bedugom a konnektorba, aztán elfordítom a hőfokszabályzót a kívánt hőre és pár perc múlva már minden frankó.
Ilyenem van: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!