Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Én még nem csináltam, de aki...

Én még nem csináltam, de aki így készíti, megosztaná velem a tapasztalatát?

Figyelt kérdés
Tököt akarok ma rántani, de most nèztem, hogy csak 2-db tojás van itthon. Arra gondoltam, hogy nem a szokásos módon ( liszt, tojás,zsemlemorzsa). Hanem a 2-tojáshoz, adom a lisztet, utánna bele a mirzsába,ès sütöm is,ez így kivitelezhető? Nem kell hozzá plusz tojás? Bár èn mèg így nem csináltam de hallottam már róla. Köszönöm a válaszokat
2017. júl. 19. 09:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem így nem fog rajta maradni a morzsa. Azért is kell a tojás hogy nedves felületű dolgot(ez esetben tököt) márthass a morzsába, így marad rajta.
2017. júl. 19. 09:32
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Tojáshoz tegyél egy nagykanál tejfölt ! Ezzel szaporítottad a tojást
2017. júl. 19. 09:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg bekeverheted úgy mint a palacsinta tésztát! 1-2 Tojás, liszt, só, tej. Ne legyen túl híg. Ebbe belemártod utánna panír. Anyumék így szokták.
2017. júl. 19. 09:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2017. júl. 19. 09:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tejet is önthetsz a felvert tojásba, azzal is lehet szaporítani.
2017. júl. 19. 10:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
ugyis készitheted, h tojas sem kell hozza. fuszeres joghurtba megforgatni, majd sajos panir, sutöpapirra rátenni és kész.
2017. júl. 19. 12:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl. A zsemlemorzsam fogyott el múltkor, tojásos lisztes masszában sütöttem ki. A tojást en is tejjel szoktam higítani. :)
2017. júl. 19. 15:08
 8/8 anonim ***** válasza:
zsemlemorzsat nem hasznalok, helyette buzakorpát vagy zabkorpát hazsnálok.
2017. júl. 20. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!