Hogy, mivel eszitek a melegszendvicset? Mit tesztek bele?
A kedvencem a gyulai majkrem - trapista sajt kombinacio, friss feherkenyer szeleten. Remesen egeszsegtelen, de nagyon finom! Kigyouborkat szoktam enni hozza.
A kovetkezo a vaj-sonka-sajt-paradicsom kombo, eleg alap szinten, de ezt sem utasitom el. :)
Raclette vagy Gruyére sajt az alap :)
Ez alá:
- vaj-kolbász
- sonka
- szalámi
- darálthúsos-paradicsomos ragu (ez Sbrinzcel)
- néha csak a sajtokat keverem össze minden extra nélkül
- fokhagymás--paradicsomos
Fűszerek: oregáno, bazsalikom, a kolbászosra pedig curry.
Hagyma
Májkrém
Kecsap
Sonka
Szalámi
Bacon
És sajt *_*
Ezek általában halhaták egy lánytól 😉
(és ne kövérnek képzeljetek el genetika miatt vékony vagyok)
Hú, nagyon jókat írtok!
Én csak a szokásos vaj, sajt, sonka, ketchup kombót szoktam, de tök jó ötleteket adtatok :)
Köszönöm mindenkinek, aki eddig vette a fáradságot válasz leírásával azt fölpontoztam, akinek alapból 100%-ja volt azt is.
Várok még persze ötleteket, hogy milyet csináljak. ^^
Margarin+sonka+sajt (általában trappista)+ketchup/majonéz és ennek a kolbászos, szalámos, virslis változatai. Van, hogy szoktam tenni bele erőspaprikát vagy chili szószt is. Szeretem a sajtkrém+sonka+mozzarella+rukkola kombinációt is.
Ha marad bolognai szósz, akkor azt mi is fel szoktuk használni (bár általában inkább piriítósra) illetve a tesómnak van egy "saját találmánya" (nem nagy cucc, szerintem mások is esznek ilyet, de még kollégista korában rá volt erre kattanva) hagyma+fokhagyma+parizer+tejföl+mustár+só+bors, ezt tésztára is szoktuk tenni, de szendvicskrémként is funkcionál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!