A kínai kaják finomak?
Imádom a kínai kaját, de magamnak képtelen vagyok csinálni, közel sem olyan az íze.:D
Éttermek között is hatalmas a különbség, ettem már istenit és ettem már olyat is, amitől hányingerem lett.
Kétszer ettem kínait. Először egy normális helyi kínai étteremben, az kifogástalan volt, nagyon ízlett. Ha jól emlékszem csirkefalatok voltak fafülegombával, pirított tésztával, szójaszósszal.
Második alkalom a Déli Pu. kínai kifőzdéje volt, ahol szerettem volna ebédet enni.Édes-savanyú csirkelevest kértem. Bőséges adagot adtam, csodálkoztam is.Hófehér csirkehúsnak hitt darabok voltak benne, amit ahogy a számba vettem éreztem, hogy sikamlós, csúszós, és sajnos le is szaladt a torkomon.rettenet hányinger tört rám, csak a táskámat megfogva kezemet a szám elé tartva kimenekültem onnan, egyenesen a vasúti mosdóba, ahol visszaadtam a természetnek...borzalmas gusztustalan valami volt, amiről én azt hittem, hogy csirkehús.Lehet, hogy ez volt az büdösített, pácolt, összegyúrt, majd csíkokra hengerelt csirkemaszadék, amiről fentebb írt valaki.
Na azóta inkább hanyagolom a kínait.
Ugyan miért kell már lepontozni azt, aki leírja a tapasztalatát a kérdezőnek?
Nem a lepontozók ízlése a fontos, hanem, hogy a kérdezőnek hasznos-e a válasz vagy sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!