Oreos szivárványtorta?
Működhet,vagy szerintetek hülyeség? Szülinapra lenne
Úgy tudom a színezők nem változtatják meg a piskóta ízét így azt Oreos krémmel gondoltam.Kívülről teljesen oreos feelingje lenne,a díszítés is addig míg fel nem vágja:)) köszi a válaszokat:)
Hát hogy a színezék tényleg nem valtoztat az ízén,nyugodtan mehet bele az oreos krém?
Illetve hülyeség ezt így összerakni? Anyának lenne,42-t tölti:D nem gáz a szivárvány torta neki? :D
ha neki tetszik, meg szereti az ilyesmit, akkor csináld, kulonben en nem szórakoznék ezzel.
a szinezo nem változtat az izen, viszont baromi macera azt a 7 piskotat megsütni, már ha ilyen formában gondoltad, es akkor sok oreo is kell, ami még drága is.
csinaltam mar oreo tortát, alapvetően nagyon finom :) en egy brownie-szerű alapot sutottem, arra pedig mascarpones tejszines oreos krém ment.
Én imádnám. *.*
Ha anyudnak nem tetszene, én elfogadom
;)
Nincs nagy taopasztalatom színezőkben, csak a héten játszottam vele (40 vagyok és roppant szórakoztatónak tartom :D), de nem vettem észre, hogy az a piskóta ízét megváltoztatta volna. Nekem a szivárványtorta inkább fehér krémmel tetszik, bár a múltkor csokival öntöttem le, mert az volt kéznél...
Tetszene egy oreós szivárványtorta is :)
Bizony, igazad van. Sokszor a legegyszerűbb a legnagyszerűbb megoldás.Ha azt készíted, amit imád, az lesz a legnagyobb öröm számára.
Boldog szülinapozást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!