Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A bundázott bodzavirághoz...

A bundázott bodzavirághoz teljesen friss virág kell?

Figyelt kérdés
Tegnap délután szedtem bodzát szörphöz, de még maradt jó néhány darab. Kicsit össze van esve, ha így rántom ki, az is jó, vagy csak a teljesen friss virágokat érdemes kirántani?
2017. máj. 31. 08:11
 1/3 anonim ***** válasza:
94%
Úgy érted, hogy bepanírozod a bodzavirágot és olajban megsütöd?
2017. máj. 31. 08:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mennyire jó példa, én cukkinivirágot szoktam kisütni bundában, ahogy az olaszok. A friss virág aminek van még tartása sokkal finomabb, ropogósabb lesz. én a levágott virágot közvetlenül sütés előttig picit cukros vízbe teszem, így tud még felszívni belőle.
2017. máj. 31. 08:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, teljesen jó a tegnap leszedett bodzavirág, esetleg egy kis vízbe mártva(néhány percig ) felfrissítheted, de utána alaposan rázd le a vizet róla.Akácvirággal is így szoktam tenni, ha nem tudom azonnal kisütni. Én sörtésztában szoktam, isteni finom.
2017. máj. 31. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!