Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért fut ki az olaj?

Miért fut ki az olaj?

Figyelt kérdés
Teljesen friss volt, és a második kicsi adag fasírtnál - nem is volt külön pluszprézli rajta - már nagyobb habzott, a lábos legtetejéig felment.
2010. máj. 17. 11:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Halló, én ajánlottam a dugót. Hogy még ezen is össze lehet kapni, eszembe sem jutott :(( A só nekem volt sikeres, és valóban kacarászva dobtam a habzó olajba a gyugót és segített. Sok olyan praktikus dolog van, ami elsőre nevetségesnek tűnik, ki kell próbálni és ha nem, hát nem......... Pl. azt is kétkedve próbáltam, hogy reszelt sajtot kis liszttel összekeverni. És lám csak, nem tapad össze.
2010. máj. 17. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. máj. 17. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!