Tojás főzés mikróban? Hogyan és mennyi ideig?
Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 14:27
11/19 anonim válasza:
uccsó: 7-8 perc alatt megfő a tűzhelyen is:D
12/19 anonim válasza:
De úgy lehet hogy mondjuk:
elő veszel egy tányért...
a tányérra raksz szalámikat az egész felületre...
a szalámikra ráraksz annyi tojást amennyi rá fér ugy h ne folyón le.... majd megszurkálod.... és berakod a mikroba...:) 15/L
13/19 anonim válasza:
Lehet főzni! Angliából hozott egy barátom egy speciális műanyag edényt,amibe egy db tojást lehetett beleütni,és 1 perc alatt a mikró megfőzte!Sajnos itthon nem láttam sehol,pedig én is szeretnék nagyon! Ha valaki esetleg tud,akkor szóljon!!! :-)
14/19 anonim válasza:
Nekem is van ilyen műanyag edényem, a 100forintosban vettem, de mivel nem volt hozzá semmilyen használati utasítás, ezért nem tudom, h pontosan hogyan kell benne főzni? Bele kell ütni a tojást és annyi?
17/19 anonim válasza:
Pontosan erről beszéltem. Nekünk is ilyen van! :)
És ebbe a tojást egybe lehet beletenni, nem kell előre feltörni, mint ahogy itt valaki írta.
18/19 anonim válasza:
mennyi barom van itt. Jó hogy felrobban. Azt hittétek beteszitek, majd kiveszítek a főtt tojást? :D Vízbe kell tenni. Tűzhelyen sem az üres fazékba teszitek.... -_-
19/19 skorpio2017 válasza:
Én egy sima műanyag éthordós edénybe teszek vizet, sót, (ezt a könnyebb tojáspucolás érdekében) bekapcsolom 5 percre. Ha már buborékok vannak, (de nem forr), leveszem a mikró teljesítményét egy fokozattal, megint 5 perc. Még egy kisebb fokozat 5 percig és kész! Igaz, 15 perc, de ha van időnk? Nem kell edényt mosogatni, az éthordósnak elég egy alapos öblítés és az 5 percekben meg lehet vajazni a kenyeret, pld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!