Kókuszlisztből milyen ízű hamburger zsemle készíthető?
Arra vagyok kíváncsi, ha kókuszlisztből készítem a hamburgerzsemlét,akkor nem lesz kókusz, vagy édeskés ízű a zsemle?
Ha igen, akkor inkább valami más egészséges lisztet használnék hozzá,aminek nincs utóíze.
Mit javasolnátok a kókuszliszten kívül a hamburger zsemléhez, ami egészséges, diétás és finom?





De, a kókuszliszt kifejezetten édeskés, én nem is tudom megenni sósnak azt, amiben sok kókuszliszt van.
A maglisztek zöme nem édes, de azokat sem jó önmagában használni. Max. a mandulaliszt jó úgy, de az pokoli drága, úgyhogy én alig ismerem. Én keverni szoktam a magliszteket, szezámliszt az alap, aztán egy kis ez, egy kis az (a szezámliszt magában kesernyés, mint maga a szezám s amúgysem elég finom)... Igazán jó receptem viszont nincs, évek óta nem is próbálkozom vele, úgysem lesz az igazi. Szezámsütim van, de péksüteménypótlék az én ízlésemmel reménytelen maglisztből.





Ez egy KELT pékáru, tehát sikértartalom kell hozzá-azaz kókuszból, zabból meg mandulából meg mutyból NEM lehet elkészíteni, mert ellentmond a fizika törvényeinek.
Vagy készítesz tk. tönkölylisztből és megeszed egyszer, s sem halott, sem kövér nem leszel tőle, vagy nem akarsz hamburgerzsemlét enni. Ennyi.
Ha gluténérzékeny vagy, akkor pedig léteznek megfelelő lisztek erre.
Nem vagyok gluténérzékeny, csak a hagyományos finomított fehér lisztet akartam lecserélni egészséges lisztre. Kipróbálom tönköly liszttel a hamburgerzsemlét.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!