Mi a véleményed a Vacsora- csatákról, Hal a tortán, tv.
Közvetitésekről, műsorokról?
Figyelt kérdés
Számomra többször irritáló volt a mindkét csatornán a sok afektáló celeb. Azt sem tudták már kinjukban ,hogy mit főzzenek, miben duskáljanak. Az érdekes az volt, hogy legtöbbször mindegyik azt várta, hogy valaki egy jó igazi magyaros kaját készitsen.
Szerintem érdekes műsor, én szeretem. Jó ötleteket is ad.
2010. máj. 12. 19:53
2/13 anonim válasza:
Én nem igazán szerettem.De ez csak az én véleményem.
2010. máj. 12. 19:53
3/13 anonim válasza:
nincs tévém évek óta :P
2010. máj. 12. 19:58
4/13 anonim válasza:
Én attól vagyok rosszul, amikor a kedves "vendég" nem hajlandó enni az ételből, mert ő bizony fogyókúrázik, és a menü túl kalóriadús az ő számára. Akkor minek megy oda, egyáltalán minek fogadja el a felkérést? Vagy vegetáriánus, és azt az ételt sem eszi meg, ami hús mellé van téve egy tányérra. Plusz vérig van sértve, ha nincs számára külön menüsor. Agyrém.
2010. máj. 12. 19:59
5/13 anonim válasza:
Én nagyon szeretem mind a kettő műsort,mert szórakoztat,kikapcsol és ötleteket is ad nekem.Tényleg igazad van,hogy némelyik celeb már túlzásba vitte a különleges kajákat és jó dolgukban azt se tudták,hogy produkálják magukat.Sajnos rengeteg "sztárból kiábrándultam" a viselkedésük miatt.Normálisnak tűntek közben meg akkora bunkó parasztok! Pl.Rubint Réka,Sarka Kata,Bódi Sylvi,Nagy Feró,Tóth Gabi,Esztergályos Cecília...
Néhányan meglepően otthonosan mozognak a konyhában,őket öröm volt nézni,de a bénázó "sztároktól" néha kiakadtam,akkor minek vállalnak be egy főző műsort ha nem is tudnak főzni?pl.Sarka Kata
2010. máj. 12. 20:08
6/13 anonim válasza:
Semmi..,már unalmasak!!Az elején még néztem,mert az újdonság erejével hatott,de most már uncsi...!akárcsak a Megasz@r és a Csillag születik..,az X-Faktorról nem is beszélve...,előre látom!:XD
2010. máj. 12. 20:39
7/13 anonim válasza:
Útálom! Ott piszkálják egyes magát celebnek hitt démonkák a finom falatokat,miközben a házigazda töri magát. Én az ilyenek elé moslékot tennék száraz kenyérhéjjal egye azt.
2010. máj. 12. 20:54
8/13 anonim válasza:
Néha néztem,az ötletek miatt.De néha,olyan dolgokat csináltak,amit soha nem ennék meg.Némelyik celeb nagyon irritált.Volt olyan házigazda,akinek több százezres sütöje volt,de épp használni nem tudta.
2010. máj. 12. 21:24
9/13 anonim válasza:
"Volt olyan házigazda,akinek több százezres sütöje volt,de épp használni nem tudta."
Pl. Erdőhegyi Brigitta:D Még főzni se tudott,csak azt nem értem,hogy akkor mi a fenéért szerepelt egy főzős(!!!) műsorban??:D
2010. máj. 12. 21:27
10/13 anonim válasza:
Az elején még néztem rendszeresen, aztán belefáradtam a sok rákba, kagylóba, hízott libamájba... No és azok a megjegyzések, amikor 1.) az elején a menüt olvassák pl. "hmmm a sült libamáj remek választás, magam is igen gyakran készítem a családnak, de remélem, van gyakorlata, mert anélkül nem lehet jó libamájat sütni"... ott rohadjon meg a libamájával együtt az ilyen! 2.) amikor pontozáskor értékelik a "produkciót" (már a szótól is hányok). Hozzánk viszonylag gyakran jönnek vendégek, de még sosem telepítettünk erősítőket vagy éppen egy komplett kareoke berendezést a nappaliba, hogy a kedves vendégeket szórakoztassuk egy mázsa hízott libamáj vagy osztriga mellett. Ehelyett jókat beszélgetünk, nevetgélünk, közben eszünk egy jót, egyszóval jól érezzük magunkat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!