Mi a véleményed a Vacsora- csatákról, Hal a tortán, tv.
Közvetitésekről, műsorokról?
Szerintem érdekes műsor, én szeretem. Jó ötleteket is ad.
2010. máj. 12. 19:53
Én nem igazán szerettem.De ez csak az én véleményem.
2010. máj. 12. 19:53
2010. máj. 12. 19:58
Én attól vagyok rosszul, amikor a kedves "vendég" nem hajlandó enni az ételből, mert ő bizony fogyókúrázik, és a menü túl kalóriadús az ő számára. Akkor minek megy oda, egyáltalán minek fogadja el a felkérést? Vagy vegetáriánus, és azt az ételt sem eszi meg, ami hús mellé van téve egy tányérra. Plusz vérig van sértve, ha nincs számára külön menüsor. Agyrém.
2010. máj. 12. 19:59
Én nagyon szeretem mind a kettő műsort,mert szórakoztat,kikapcsol és ötleteket is ad nekem.Tényleg igazad van,hogy némelyik celeb már túlzásba vitte a különleges kajákat és jó dolgukban azt se tudták,hogy produkálják magukat.Sajnos rengeteg "sztárból kiábrándultam" a viselkedésük miatt.Normálisnak tűntek közben meg akkora bunkó parasztok! Pl.Rubint Réka,Sarka Kata,Bódi Sylvi,Nagy Feró,Tóth Gabi,Esztergályos Cecília...
Néhányan meglepően otthonosan mozognak a konyhában,őket öröm volt nézni,de a bénázó "sztároktól" néha kiakadtam,akkor minek vállalnak be egy főző műsort ha nem is tudnak főzni?pl.Sarka Kata
2010. máj. 12. 20:08
Semmi..,már unalmasak!!Az elején még néztem,mert az újdonság erejével hatott,de most már uncsi...!akárcsak a Megasz@r és a Csillag születik..,az X-Faktorról nem is beszélve...,előre látom!:XD
2010. máj. 12. 20:39
Útálom! Ott piszkálják egyes magát celebnek hitt démonkák a finom falatokat,miközben a házigazda töri magát. Én az ilyenek elé moslékot tennék száraz kenyérhéjjal egye azt.
2010. máj. 12. 20:54
Néha néztem,az ötletek miatt.De néha,olyan dolgokat csináltak,amit soha nem ennék meg.Némelyik celeb nagyon irritált.Volt olyan házigazda,akinek több százezres sütöje volt,de épp használni nem tudta.
2010. máj. 12. 21:24
"Volt olyan házigazda,akinek több százezres sütöje volt,de épp használni nem tudta."
Pl. Erdőhegyi Brigitta:D Még főzni se tudott,csak azt nem értem,hogy akkor mi a fenéért szerepelt egy főzős(!!!) műsorban??:D
2010. máj. 12. 21:27
Az elején még néztem rendszeresen, aztán belefáradtam a sok rákba, kagylóba, hízott libamájba... No és azok a megjegyzések, amikor 1.) az elején a menüt olvassák pl. "hmmm a sült libamáj remek választás, magam is igen gyakran készítem a családnak, de remélem, van gyakorlata, mert anélkül nem lehet jó libamájat sütni"... ott rohadjon meg a libamájával együtt az ilyen! 2.) amikor pontozáskor értékelik a "produkciót" (már a szótól is hányok). Hozzánk viszonylag gyakran jönnek vendégek, de még sosem telepítettünk erősítőket vagy éppen egy komplett kareoke berendezést a nappaliba, hogy a kedves vendégeket szórakoztassuk egy mázsa hízott libamáj vagy osztriga mellett. Ehelyett jókat beszélgetünk, nevetgélünk, közben eszünk egy jót, egyszóval jól érezzük magunkat.
2010. máj. 12. 22:52
Kapcsolódó kérdések: