Melyik bolti üveges lecsónak nincs konzerv íze?
Valójában mindegyiknek ugyanaz az íze van, de nem attól, hogy konzerv, hanem mert meglehetősen rossz arányokkal dolgoznak évtizedek óta. Az üveges konzerv lecsó 30 % paprikát tartalmaz, a többi híg paradicsomszósz.
Én a lecsót (persze ez a privát véleményem ) úgy készítem, hogy 1 rész paradicsom, 2 rész paprika, és természetesen alá egy kis dinsztelt hagyma.Házi eltevéskor is.
a konzervnek még az is a "baja ", hogy a magas hőkezeléssel az a kevés paprika is élvezhetetlenül puha lesz benne.
De biztosan lesz valaki, aki megmondja melyik a legfinomabb konzerv :) Úgy legyen :)
Általában egy üzlethálózaton belül csak egyféle szokott lenni, válogatni nem nagyon tudsz.
Hogy melyik kevésbé rossz a fentiek alapján nem tudom. De ha a 100 méterre levő boltban csak második helyezettet találsz, akkor el fogsz zarándokolni a 4 km-re levőbe?
A lecsó végtelenül egyszerű étel, s manapság egész évben kapható minden hozzá.
Igaz, ilyenkor elég drága a paprika.
Bocs, hogy nem nevezek meg egy márkát sem!
A mai vacsorát nem oldja meg, de paprikát nyersen is könnyű megőrizni télire, s házi lecsóeltevés is kifizetődő mulatság.
Próbálkoztam én már Alidban, Lidlben, Auchanban, Tescóban stb. kaphatókkal, de mind kidobtam.
XD
Sajnálom! De ennél már csak jobb lesz! Pl a tescós az ehető 1x-1x. Ha nagyon rákapsz, akkor minden üveggel csak rosszabb lesz. De ha alkalmanként eszed, vagy mondjuk házi lecsó mellé rakod, olcsó térfogatnövelőnek, akkor egész korrekt.
De a Lidls az egy igazi merénylet! Már levelet is írtam nekik, hogy hogy rakhatnak ki ilyesmit a polcra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!