Burgonyás lángost/fánkot lehet kukoricaliszttel, vagy rízsliszttel készíteni? (többi lent) És csak újkrumplim van itthon -az jó a fánkhoz? Vagy túl vizes hozzá?
Figyelt kérdés
ez volna a recept:
50 dkg burgonya
2 db tojás sárgája
25 dkg rétesliszt
csipetnyi őrölt szerecsendió, só
30 dkg zsemlemorzsa
1 maréknyi szezámmag
1 liter étolaj, 2 dekányi élesztő
Helyettesíthetném a réteslisztet kukoricaliszttel v. rízsliszttel? Hogy gluténmentes legyen. Még nagyon kezdő vagyok a témában, nem tudom, hogy viselkedik a kukoricaliszt meg a rízsliszt.
2010. máj. 9. 09:19
1/5 anonim válasza:
Az ujkrumpli ilyenekhez nem igazán jó , kukoricalisztel csinálhatod nyugodtan , nem áll olyan könnyen össze vele a tészta de azért menni fog .
2/5 anonim válasza:
én is kukoricaliszttel próbálkoznék, de az újburgonya túl vizes a lángoshoz
3/5 anonim válasza:
Én rizslisztet jobban szeretem mint a kukoricalisztet.Kicsit kesernyés ize van.Lehet keverni,de több legyen a rizsliszt.Az ujkrumpliból még nem lehet ilyet csinálni.
4/5 anonim válasza:
Én már próbáltam, de nem kelt meg a tészta a kukoricaliszt miatt.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek! (végül letettem róla az újkrumpli miatt) :-)
2010. máj. 11. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!