Hol tudok key lime-ot venni?
Figyelt kérdés
Nem tudom a magyar nevet, az usa-ban key lime neven aruljak, nekem egy kicsit masnak tunik, mint az a lime amit bp-n szoktam venni; hol lehet bp-n ilyet kapni?2010. máj. 3. 23:17
2/6 anonim válasza:
ilyen key lime-ot az usa-ban tudsz venni.
3/6 A kérdező kommentje:
Hat tudom, hogy itt tudok venni, de a mo-i rokonoknak akartam key lime pie-t sutni:) De majd viszek magammal par szemet. Azert koszi:)
2010. máj. 3. 23:40
4/6 anonim válasza:
Csak nehogy valamelyik rokon Somlóival várjon, mert akkor elhajíthatod a pie-odat jó messzire.
5/6 anonim válasza:
08:22 a key lime pite egy nagyon különleges süti és híres is, kétlem, hogy bárki visszautasítaná
a kérdezőnek üzenem, hogy a többi összetevő itthoni kaphatóságának is nézzen utána, biztos, ami biztos
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt az utolsonak, abban tudnal segiteni, hogy kekszes tesztaalapot lehet-e MO-n kapni? Nem tudom mi a neve, egy (szerintem) alufoliaval bevont piteforma alaku talca, amibe bele van nyomkodva a keksz, mint egy teszta. En ilyen alappal csinalom a pitet, meg sose csinaltam masmilyennel:) Mondjuk ha muszaj, megoldom, de ha nem akkor inkabb ezzel csinalnam
2010. máj. 5. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!