Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kb. hány dkg csirkemell kell...

Kb. hány dkg csirkemell kell 2 főre?

Figyelt kérdés
Ebédet főzök a barátomnak, de fogalmam sincs hogy hány dkg húst vegyek, és az milyen árban lehet nagyjából.(16 vagyok) Normális adagokat szoktunk enni!
2010. máj. 3. 10:09
 1/5 anonim ***** válasza:

mit akarsz főzni?

Egy nagyobb csirkemell filé, fini körettel és salátával elég szokott lenni (ja a csirkemellet hentesnél darabra adják, hipermarketben néha van darabolva is kilóra, előrecsomagolva, de inkább hentesnél vásárolj)

utána csinálj valami egyszerű desszertet pl. tiramisu

2010. máj. 3. 10:24
 2/5 A kérdező kommentje:

sajtos baconos csirkemell lesz, de Spar-ba tudok csak elmenni időhiány miatt. Hány dekát kérjek?

A desszert már megvan: madártej

leves: tojásleves lesz:)

2010. máj. 3. 10:29
 3/5 anonim ***** válasza:
20dkg nyers csirkemellből lesz a normálnál kicsit nagyobb adag, ha kisütöd. Én két főre vennék fél kilót, biztos ami biztos.
2010. máj. 3. 11:00
 4/5 anonim ***** válasza:

fél kiló csm.filé bőven elég kettőtöknek.nem te írtad azt a jó kis sajtos-baconos receptet?ha igen tök finom lehet, bátran vágj bele.de ne aprítsd, ,mint ott van írva, hanem szépen szeleteld és egy kicsit klopfold ki.

sok sikert.

üdv.

2010. máj. 3. 12:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Éttermekben kb.18-20 dekás egy normál adag,ehez viszonyítva ha fél kilót veszel szerintem az elég lesz!
2010. máj. 3. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!